FIT FOR THE FUTURE 1920x640

Partners & sponsoren

Op de digitaliserende arbeidsmarkt zijn aandacht, betrokkenheid en communicatie cruciaal. Ons softwareplatform creëert een ecosysteem dat die waarden bevordert.

We geloven in de kracht van samenwerking. Daarom werken we via ons partnerprogramma samen met vooruitstrevende experts en organisaties die onze visie delen.

Beat afbeelding
Logo How2Wow origineel
How2Wow

Met haar WOW-methode helpt How2Wow organisaties met bedrijfsprocessen, software-implementatie en IT-optimalisatie. Ze bieden inzicht in uitdagingen, passende oplossingen en blijvende ondersteuning voor groeiende organisaties. Hun team analyseert, biedt oplossingen en zorgt voor een soepele implementatie, waardoor bedrijven volop vooruit kunnen.

Logo DataVisual origineel
DataVisual

DataVisual is een IT-bedrijf in Enter, met meer dan 50 medewerkers die klantgerichte IT-oplossingen ontwikkelen sinds 1999. Ze helpen organisaties efficiënt te groeien in het digitale tijdperk. MySigns is een intuïtief dashboardplatform dat data van organisaties ontsluit en direct bruikbare dashboards creëert.

Logo BakerTilly origineel
BakerTilly

Baker Tilly en Otherside at Work bundelen krachten om een totale verzuimoplossing te bieden. De Xpert Suite software, geïntegreerd met onze personeels- en salarisadministratie, verbetert het verzuimproces van organisaties. Samen streven we naar efficiënte en effectieve ondersteuning voor onze klanten.

Logo WeSeeDo origineel
WeSeeDo

WeSeeDo biedt beeldcommunicatie voor organisaties, met als missie veiliger, gemakkelijker en persoonlijker contact te faciliteren. De tool is gebruiksvriendelijk en biedt diverse functies voor efficiënte online spreekuren, zoals herinneringen, personalisatie van de wachtkamer, en veilig bestandsdelen tijdens gesprekken.

Logo World of Work origineel
World of Work
Worldofwork biedt consultancydiensten en implementatie-trajecten van Xpert Suite aan. Hun expertise in talentmanagement en HR-optimalisatie versterkt onze dienstverlening. Daarnaast stelt dit partnership ons in staat om hoogwaardige HR-oplossingen te leveren, inclusief beleidsadvies, HR-transitie en implementatieconsultancy.
Beat logo
BEAT
BEAT, de cyclingclub waar alles draait om fietsen, verbinding, duurzaamheid en topprestaties. Bij BEAT gaat het niet alleen om een eigen identiteit, clubkleuren en een vooraanstaand team, maar ook om de mogelijkheid voor iedere individuele fietser om zich aan te sluiten als Renner. De missie van BEAT is duidelijk: een duurzame professionele wielerclub bouwen die nog minstens 50 jaar haar stempel zal drukken op de koerswereld.
 
Adres

Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch

Bereikbaarheid

Met de auto, de fiets of openbaar vervoer, de Verkadefabriek is altijd goed te bereiken. Vanaf het station is het maar 10 minuten lopen naar de Verkadefabriek. Je auto kun je kwijt op één van de drie parkeerterreinen, je fiets voor de Verkadefabriek of achter op P1.

Foto/video

Tevens attenderen we je er graag op dat er tijdens de OX foto's en video-opnames worden gemaakt die gebruikt kunnen worden voor uitingen op onze website en/of sociale media.

Meld je aan voor
Otherside Xperience 2024